Відео Світ Спорт

Івано-Франківський “Ураган” святкує своє 15-річчя (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську народний футбольний клуб «Ураган» нині, 25 жовтня, святкує своє 15-річчя.

З нагоди ювілею “Ураган” згуртував чималеньку “сім’ю”, партнерів, друзів, вболівальників і всіх-всіх небайдужих до життя клубу людей у спорткомплексі Академії НФК “Ураган” на вулиці Пасічна, 55. Святкувати почали о 15:00.

“Коли на календарі 25 жовтня… Ми ностальгуємо і згадуємо! – йдеться на сайті “Урагану”.  – Перші кроки на міні-футбольному полі, стартові голи та історичні перемоги! А також радіємо дитячим усмішкам вихованців Академії, яка дарує футзально-футбольне навчання хлопчикам дванадцяти вікових категорій. Радіємо кожному успіху, кожній нагороді, виклику у лави збірної, кожній путівці у професійний спорт”.

Здається, ніби вчора на стометрівку заїхав автобус з бородатими чемпіонами на даху – уперше Івано-Франківськ зустрічав чемпіонів України з футзалу. Далі було ще багато “вперше”: масштабний шкільний футзальний проект, дитячо-юнацька спортивна школа з 13-річною історією стала академією, у мікрорайоні Пасічна з’явився сучасний спорткомплекс з найкращою піщаною ареною. Вперше на Прикарпатті вирували видовища пляжного футболу та пляжного волейболу. Презентували першу в Україні багатофункціональну арену. Міжнародний товариський матч за участі національних збірних України та Молдови з пляжного футболу…

“Ми шануємо наше минуле, і горді за кожен рік 15-річної історії. Ми горді за свою “Uragan Family”. І щиро вдячні за всі моменти кожному гравцю, тренеру, вихованцю, вболівальнику, керівнику, партнеру… І продовжуємо творити майбутнє…”

З нагоди Дня народження на клубному сайті запрацював розділ “Музей”! Історія досягнень, перемог та найважливіших здобутків! Дивіться онлайн-путівник або доторкніться до історії власноруч – в офісі НФК “Ураган”  на вулиці Чорновола, 7, офіс 214.

“Репортер” також вітає “Ураган” з 15-літтям!

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.