Спорт

Школярі завершили перший тур

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську продовжуються футзальні баталії школярів. У суботу, 17 листопада, відбулися решта матчів першого туру шкільного футзального Кубка президента НФК «Ураган» Олександра Бубена.

На жаль, і цього разу, як і в перший день змагань, кілька шкіл не з’явилися на матчі. Їх суперникам організатори зарахували технічні перемоги. Та щоб дітлахи не втрачали дорогоцінної можливості спробувати свої сили у грі, того дня відбулися кілька товариських зустрічей.

Другий ігровий день запам’ятався кількома цікавими подіями. У матчі між школою №15 та школою-інтернатом №1 воротар «інтернатівців» Дмитро Барабанов забив два голи та оформив «дубль». Обидва влучні «постріли» юний голкіпер зробив, вибиваючи м’яч від своїх воріт. Сама гра завершилася бойовою нічиєю 3:3.

Змагання, як відомо, відбуваються між п’ятикласниками. Та це не завадило третьокласнику школи №19 Михайлу Хромею вколотити п’ять голів за одну гру. Це сталося у матчі між ЗШ №19 та СШ №1 (фінальний рахунок — 6:3). Хлопчина, до слова, грав і в першому Кубку Олександра Бубена. Тоді учень другого класу Хромей настільки вразив усіх своєю грою, що його визнали відкриттям турніру.

Матчі школярів продовжаться вже за тиждень, у суботу, 24 листопада. Місце зустрічі — спортзал медуніверситету на вулиці Целевича.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.