Спорт

Школярі почали фінал

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На другому шкільному турнірі з футзалу «Кубок президента НФК «Ураган» Олександра Бубена» почалася кульмінація. У суботу, 26 квітня, чотири найсильніші команди зіграли перші матчі фіналу та за третє місце.

Головні матчі шкільного турніру вже традиційно проходять в атмосфері великого футзалу. Їх приймає манеж Коледжу фізвиховання, а це означає і трибуни з глядачами, й ігрове табло. Навіть самі школярі перед матчами розминаються як справжні професіонали.

Свято шкільного футзалу почалося з гри за третє місце між командами шкіл № 5 і № 21. Перемогу святкували перші – 3:0. У складі переможців відзначилися Марк Попівняк, Захар Шкварилюк та Юрій Курилів.

Перший матч фіналу вийшов щедрішим на голи. Футзалісти школи № 18 розгромили команду школи № 28 із рахунком 6:1. На перший і єдиний гол Олега Гордієвича відповіли «зіркові» брати школи № 18 – Сергій та Юрій Бельбаси, які оформили відповідно дубль і покер.

«Ми дуже наполегливо тренувалися перед фіналом, – говорить учень школи № 18 Владислав Барчук. – Намагалися показати себе якнайкраще і в нас це вийшло. Нас надихнули два брати Бельбаси, які забили усі шість наших голів. Сподіваємося, що зможемо виграти і в другій грі».

Повторні матчі цих двох протистоянь відбудуться в понеділок, 12 травня. Саме тоді, нареш­ті, визначиться, хто стане володарем головного трофею – 80 тисяч гривень.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.