Спорт Фото

«Шахтар» і «Динамо» знову зійдуться в матчі за Суперкубок в одеському «Чорноморці»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Сьогодні, 15 липня, в Одесі, на стадіоні «Чорноморець» відбудеться матч за розіграш Суперкубку України, яким фактично розпочинається футбольний сезон. В цьому матчі зустрінеться чемпіон та володар Кубку України сезону 2016/2017 років – донецький «Шахтар» із київським «Динамо».

Хоча донецький «Шахтар» минулого сезону зробив дубль та переміг у чемпіонаті й Кубку України, проте діючими володарями Суперкубку є кияни. Оскільки саме вони, майже рік назад в Одесі, виявилися сильнішим за «гірників» у Суперкубку. Динамівці перемогли тоді в серії післяматчевих пенальті, так як основний час завершився внічию – 1:1.

В історії розіграшів Суперкубку, які проводяться з 2004р., лише киянам та донеччанам вдавалось перемагати в ньому. У «Шахтаря» – 7 перемог та 5 поразок, у «Динамо» відповідно – 6 та 4. Слід відзначити всі свої перемоги в Суперкубку кияни отримали саме над своїм сьогоднішнім суперником.

Загалом, хто буде володіти трофеєм, цим командам доводилося з’ясовувати 5 разів у серії післяматчевих пенальті із 9 матчів Суперкубку. Тричі успіх святкували динамівці, двічі сильнішими виявлялися «гірники». Крім Одеси матчі за Суперкубок також відбувались в Полтаві, Сумах, Запоріжжі, Луганську та Львові.

Матч розпочнеться о 21-00. Його можна буде переглянути на каналі Україна та Футбол1.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.