Світ Спорт Фото

«Шахтар» Донецьк – володар Кубку України сезону 2015/2016 (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В присутності 21 723 глядачів, що вчора, суботнього дня 21 травня прийшли на «Арену Львів», стали свідками перемоги донецького «Шахтаря» у фінальному матчі Кубку України сезону 2015/2016 років над луганською «Зорею». 

4 (1)
Донецький «Шахтар» володар Кубку України сезону 2015/2016 років.

Два м’ячі, які забив у ворота луганчан, в кожному таймі Олександр Гладкий, вистачило, щоб «гірникам» здолати свого опонента із рахунком 2:0 у Львові, який вперше приймав матч фіналу Кубку України.

2 (2)
Олександр Гладкий – автор двох забитих м’ячів у фіналі

Ця перемога стала останньою для головного тренера донеччан Мірчи Луческу, який на післяматчевій прес конференції заявив про, що сьогоднішній матч був його останнім в «Шахтарі» за дванадцять років, які він провів в команді. До речі, перша перемога в якості головного тренера донеччан, румуна була саме в Кубку України в 2004 року над дніпропетровським «Дніпром» із рахунком 2:0.

3 (2)
Остання прес конференція головного тренера «Шахтаря» Мірчи Луческу як на «Арені Львів», так і в Україні.

Футбольний сезон в Україні завершений, попереду фінальна частина Чемпіонату Європи у Франції, яка триватиме з 10 червня по 10 липня. Український вболівальник із нетерпінням чекає на виступ національної збірної команди України на європейському форумі кращих команд старого континенту.

1 (1)

Початок нового футбольного сезону заплановано на 16 липня, в Одесі. Саме цього дня чемпіон країни київське «Динамо» розіграє із володарем Кубку України – донецьким «Шахтарем» Суперкубок України.

Вболівальник Прикарпаття теж чекає наступний сезон із нетерпінням, оскільки, місцева влада міста та області намагається створити нову професіональну футбольну команду, яка після чотирьох літньої перерви планує взяти участь у футбольних змаганнях нашої країни.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.