Спорт

Розпочалася спартакіада енергетиків

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У ВАТ «Прикарпаттяобленерго» стартувала спартакіада трудового колективу. Цей спортивний захід покликаний згуртувати працівників підприємства, членів їхніх родин і колег з інших енергетичних компаній. Перший відбірний етап включає масові багатоборства та відбувається на рівні РЕМ, дирекцій товариства та інших енергетичних підприємств. Другий, фінальний, буде у жовтні-листопаді. Він збере кращих із кращих.

Учасники змагатимуться у таких видах: міні-футбол, волейбол, легка атлетика, перетягування канату, шахи, настільний теніс, армрестлінг, гирьовий спорт. Також спортивні родини зможуть виступити у сімейній естафеті «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

«Ідея об’єднати працівників компанії, їх рідних, друзів з інших підприємств виникла невипадково, – каже голова обласної профспілкової організації ВАТ «Прикарпаттяобленерго» Сергій Синиця. – У нас постійно проводяться різноманітні акції, в яких виявляються творчі, організаторські та спортивні вміння наших людей, але не було жодного такого масштабного, зорієнтованого на спорт та популяризацію здорового способу життя. Цим заходом, я вірю, стане наша спартакіада».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.