Спорт Фото

Роман Вірастюк зробив фоторепортаж з порожньої олімпійської бази в Кончі-Заспі та назвав причину (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Відомий український спортсмен Роман Вірастюк зробив фоторепортаж з порожньої олімпійської бази в Кончі-Заспі та виклав його у соцмережі.

virastjuk

“От скажіть мені відверто в очі, якщо я не правий!, – пише Роман. – Скажіть, чому державне підприємство Олімпійська база в Конче Заспі вже другий місяць практично порожнє? Ви скажете міжсезоння, а я скажу – ні! Бо тренувальні збори не припиняються, тільки не тут. Може скажите, що одноманітність спортсменам набридає? Може, так, але ті, хто хоче досягнути вершин у спорті, мають зректися і принести в жертву багато чого: спілкування з рідними, з друзями, відмовитися від розваг і спокус. Це все потім можна надолужити, вже ставши успішним спортсменом і сильною особистістю”.

olimp-baza

За словами Вірастюка, для спортсмена, який хоче досягти вершин, головне – тренування, харчування і сон. І це є на базі в Кончі-Заспі. Мало того, ще є чудове повітря хвойного лісу, пише він. Але…

olimp-baza-3

“Є один дуже бридкий для мене момент, який є тим чинником для деяких ділків від спорту, що не дає певного інтересу проводити тут тренувальні збори – їм не дають відкатів! – констатує Роман Вірастюк. – І не дадуть ніколи! Бо те, що вони роблять, є великим гріхом. Бо маючи всі умови для централізованих тренувань збірних команд України на базі, вони везуть державні кошти на приватні бази й за кордон. На мою думку, саме це і є причиною порожніх залів на базі”.

olimp-baza-2

olimp-baza-1

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.