Спорт

Реванш над “Чайкою” та вихід до плей-оф: франківські баскетболістки двічі здобули перемогу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Івано-франківські баскетболістки другий день поспіль отримують перемогу над бердянською “Чайкою”.

Команда “Франківськ-ПНУ” обіграла гостей з рахунком 83-72, пише Суспільне Карпати.

У сьогоднішньому матчі в заявці у господарок було 12 гравчинь, тоді як в Чайки – 8. Протягом поєдинку обидві команди вели майже рівну гру. За показником триочкових – 8 проти 9, перекидали суперниць з лінії – 16 проти 10 і менше помилялися – 13 втрат, тоді як у Чайки – 17. Реалізація була значно кращою у франківок. Вони закинули 32 рази і мали 40 підбирань.

Ганна Рульова і в сьогоднішньому матчі відзначилася черговим дабл-даблом з 38 очок та 13 підбирань. У підсумку наша команда здобула путівку до плей-офу.

“Перемога в цих іграх закономірна. Ми прагнули взяти реванш в цієї команди. Дівчат не треба було налаштовувати особливо, адже вони самі прагнули перемогти. Команда зараз добре укомплектована хорошими гравцями. Цей результат дає нам надію, що ми в іграх плей-оф покажемо високий результат”, – розповідає тренер франківських баскетболісток Юрій Процюк.

Також, за його словами, про суперників наступних поєдинків поки не відомо: “Нам треба ще зачекати на гру БК “Чайка” із командою з Рівного, щоб знати, на кого ми виходимо в плей-оф. Це може бути бердянська “Чайка” або ж київське “Динамо”. Тому маємо ще час, 8 днів на підготовку до наступних ігор, аби гідно представити Івано-Франківськ”.

До слова, підопічні Юрія Процюка двічі програвали “Чайці” ще в першій половині регулярного чемпіонату, а востаннє поступилися у півфіналі Кубка України тиждень тому.

Нагадаємо, баскетбольний клуб “Франківськ-ПНУ” вперше в сезоні переміг бердянську “Чайку”. Рахунок поєдинку – 86-73. Матч зіграла наша команда вдома 13 березня.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.