Спорт

Регбісти Івано-Франківської ДЮСШ №2 стали призерами чемпіонату України з регбіліг

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У місті Перечин Закарпатської області відбувся другий тур чемпіонату України з регбіліг серед юнаків до 16 років (U-16). У цій дисципліні франківські юні регбісти виступали вперше.

rugby 1

Після першого туру, що у травні відбувся у Львові, регбісти Івано-Франківської ДЮСШ №2 займали третє місце. У другому турі перед командою стояло завдання – як мінімум захистити здобуту позицію.

До теми: Юні франківці з НФК «Ураган» вийшли до 1/8 фіналу турніру Copa Serdanya в Іспанії (Фото)

На першому етапі змагань у групі  Б суперниками франківців були команда львівської ОДЮСШ і друга команда «Азовець» з Донецької області. У першій грі наші прикарпатські регбісти поступилися львів`янам з рахунком 4:22. Але переконлива перемога над донецькими спортсменами з рахунком 40:0 дозволила їм поборотися за третє місце з командою Корзо з Ужгорода. Рахунок 22:6 приніс команді ДЮСШ №2 третє місце.

rugby 2

Чемпіоном України стала збірна Донецької області, друге місце посіли львів’яни.

Регбіліг (регбі-ліг, англ. rugby-league) — контактна командна гра з овальним м’ячем,  в яку грають на прямокутному полі дві команди по 13 гравців в кожній. В основному відрізняється від регбі кількістю гравців — там у командах по 15 спортсменів.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.