Спорт

“Прикарпаття” програло у Краматорську, але вже нічого не втратило

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У суботу, 12 червня, відбувся заключний тур Першої ліги України. У Краматорську зустрілися “Авангард” і “Прикарпаття”.

Обидві команди вже вирішили всі турнірні питання – не вилетіли. Авангард розташувався на 14 місці із 29 очками, Прикарпаття – на 12 місці, 30 очков, пише Репортер.

Господарі змогли відкрити рахунок вже в дебюті гри. На 11 хвилині, після кутового, Олег Бородай просто вніс м’яч у ворота. Через 5 хвилин краматорці могли забити ще. Нападник накрутив захисника на правому фланзі і зробив простріл. Франківцям відверто повезло, що ніхто не замкнув.

«Прикарпаття» створило перший небезпечний момент лише на 24 хвилині. Після подачі з кута Микита Якубенко скинув м’яч на ворота, але Василь Француз його не дістав. Могли франківці відігратись і на 29 хвилині. Однак, після подачі з флангу м’яч від голови Василя Цюцюри влучив у перекладину.

Гра заспокоїлася і “Авангард” взявся контролювати м’яч, а “Прикарпаття” – грати на швидких контратаках. Здавалося, що перший тайм так і завершиться в спокійному руслі, але проти був Олег Бородай. Він виявився найспритнішим після кутовового. 2:0 – саме за такого рахунку команди пішли на перерву.

Другий тайм розпочався так само, як завершувався перший. Доволі повільний темп без небезпечних моментів. Тільки на 64 хвилині нападник “Авангарда” Гунічєв обікрав Василя Француза, вирвався віч-на-віч із Новаком і реалізував свій шанс – 3:0.

Через 4 хвилини гості змогли відповісти не простор небезпекою, а забитим голом. Хороша атака, яка розпочалася в центрі, завершилася прострілом із правого флангу, і Цюцюра розстріляв воротаря – 3:1.

А вже на 73 хвилині гравці “Прикарпаття” могли реально повернути інтригу. Але класна контратака завершилася простим ударом від Хоми – голкіпер справився без проблем. І це був останній небезпечний момент у грі.

Тепер команди помінялися місцями у турнірній таблиці. “Прикарпаття” з’їхало на 14 сходинку, “Авангард” піднявся на місце франківців.

Відпустка!

Автор: Іван Муканик
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.