Спорт Фото

«Прикарпаття» програло «Десні» в 1/8 Кубку України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Футбольний клуб «Прикарпаття», в рамках однієї восьмої Кубку України, прийняло «Десну» із Чернігова.

Матч викликав неабиякий інтерес у вболівальників. Підтримати свою команду також приїхали близько 150 вболівальників чернігівської команди, які подолали понад 700 кілометрів трьома автобусами.

До теми: Франківські фани перемогли чернігівських: Марцінків забив гол (ФОТО)

Гра розпочалася з атаки господарів поля. Футболісти Чернігова стримали натиск господарів поля та перші відкрили рахунок у матчі ударом в дальній кут воріт. Відлік голів у звітному матчі на 15 хвилині гри відкрив Денис Олійник, колишній гравець національної збірної команди України. Через три хвилини гості могли подвоїти рахунок, але влучили у стійку воріт.

На 24 хвилині Остап Вульчин не зумів впоратись з ударом Олександра Волкова . Так рахунок став -0:2.

Після двох пропущених м’ячів, прикарпатці на 30 хвилині мали найбільш реальний шанс скоротити рахунок. Після штрафного удару, який виконав Ярослав Конкольняк, лише майстерність воротаря «Десни» Костянтина Махновського врятувала команду від пропущеного м’яча . Воротар витягнув м’яча із «дев’ятки» своїх воріт.

До теми: Івано-Франківський “Ураган” святкує своє 15-річчя (ВІДЕО)

В другому таймі тренер Володимир Ковалюк провів деякі зміни. На поле вийшли Роман Дитко та Роман Кузьмін.  Господарі поля продовжували атакувати, а команда гостей діяла на контратаках.

На 72 хвилині матчу, через паління піротехнічних засобів вболівальниками «Десни», арбітр зупинив гру. Перерва тривала близько трьох хвилин. 

На 79 хвилині реальний момент забити у ворота гостей мав Роман Кузьмін, але м’яч підступно влучив у перекладину. На завершення матчу глядачі оплесками вітали команду МФК «Прикарпаття», яка вперше в своїй історії змогла пробитись до шістнадцятки кращих команд країни у кубкових змаганнях.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.