Спорт Фото

«Прикарпаття» обіграло «Ніку-05» в матчах ДЮФЛ України (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В неділю, 2 квітня, у Франківську відбулися два пропущені матчі 11 туру  чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України (ДЮФЛ) серед команд Вищої ліги. Ці матчі перенесли із листопада минулого року через несприятливі погодні умови.

Вихованці  СДЮСШОР «Прикарпаття» у матчах із ДЮФК «Ніка-05» здобули перемогу та нічию.

Забивши три м’ячі, юні футболісти впевнено довели свою ігрову перевагу над  земляками. Ця перемога підопічних Ігоря Гогіля  закріпила  команду у своїй віковій групі  на сьомій сходинці турнірної таблиці.

Вихованці Володимира Лесіва  із «Ніки-05» надалі замикають таблицю серед команд Вищої ліги у групі 4.

А от нічию вихованців  Ігоря Мельничука  у матчі із підопічними Андрія Нестерука із «Ніки-05» можна розглядати як невдачу.  В першому таймі команди обмінялись  голами. Потім ближчими до перемоги були «прикарпатці», та на останніх хвилинах вони змарнували  стовідсотковий момент для взяття воріт суперника.

Дві франківські команди у чемпіонаті ДЮФЛ України в поточному сезоні зіграли між собою вісім матчів. Відтак, чотири перемоги на рахунку вихованців СДЮСШОР «Прикарпаття», та дві – у ДЮФК «Ніка-05», зіграні у матчах команд (U-17). Два матчі завершились унічию.

Наразі СДЮСШОР «Прикарпаття» піднялося на сьому сходинку турнірної таблиці.

У наступному турі, 8 та 9 квітня, зустрінуться команди СДЮСШОР «Прикарпаття» – 37 очок, та СДЮСШОР із Ужгорода. Нині на їхньому рахунку – 37 та 36 очок відповідно.

Зокрема,  в неділю, 9 квітня,   дві команди СДЮСШОР «Прикарпаття» (U-17) та (U-15) прийматимуть закарпатцівна на МЦС «РУХ». Початок матчів о 12:00 та 14:00.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.