Спорт

«Прикарпатські» кадри

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На вихідних івано-франківське «Прикарпаття» у третьому турі Другої ліги вибороло свій другий заліковий пункт у сезоні. Наша команда розійшлася бойовою нічиєю 2:2 з «Украгрокомом» (смт. Приютівка Кіровоградської області). З часу першої офіційної заявки на сезон «Прикарпаття» пройшло трохи більше двох тижнів. З ким же франківська команда збирається повертатися до Першої ліги? Роздивимося ближче.

Воротарі

Іван Локатир. 36 років. Досвідчений і основний голкіпер «Прикар­паття», у 2008 році він перейшов сюди з долинського «Нафтовика», який перестав існувати як професійна команда.

Микола Плетеницький. 25 років. Свого часу виступав за івано-франківський «Спартак», і за дублюючий калуський «Спартак-2». Згодом доволі успішно стояв у рамці воріт яремчанських «Карпат», а минулого року повернувся у профі у складі бурштинського «Енергетика», хоча в основу там так і не пробився.

Остап Вульчин. 18 років. Вихованець дитячої системи «Прикарпаття», виступав за команду в дитячо-юнацькій футбольній лізі (ДЮФЛ).

Захисники

Ігор Гребинський. 26 років. Цей вихованець франківського футболу встиг пограти у складі як «Прикарпаття», так і бурштинського «Енергетика». Варто зазначити, що в обох колективах він незмінно виходив у стартовому складі та демонстрував непогану гру.

Володимир Ковалюк. 39 років. Цей оборонець є найстаршим у складі «Прикарпаття». Для нього це другий поспіль рік у команді, хоча за свою довгу кар’єру Ковалюк вже кілька разів грав за іванофранківців. Цього разу перед «Прикарпаттям» він три роки захищав кольори луцької «Волині». А загалом він встиг пограти у складі львівських «Карпат», дніпропетровського «Дніпра», київського «Динамо», донецького «Шахтаря» та ще кількох професійних клубів. Близько 150 матчів провів у Вищій лізі чемпіонату України.

Василь Плехтяк. 29 років. До приходу в «Прикарпаття» минулого року Василь виступав за ФК «Полтаву» та тернопільську «Ниву».

Андрій Канюк. 28 років. Грав за «Прикарпаття» до 2009 року, коли перейшов до «Кримтеплиці». Минулоріч повернувся, зіграв шість матчів і забив один гол.

Андрій Гурський. 22 роки. Прийшов до «Прикарпаття» з дублю львівських «Карпат». Позаминулого року у складі львів’ян здобув перемогу в молодіжній першості серед команд Прем’єр-ліги.

Ігор Ільчишин. 23 роки. Ще один представник дублю львівських «Карпат», який почав потрапляти до його складу лише цього року. Натомість, у «Прикарпатті» вже встиг вийти в основі проти «Реал-Фарму».

Андрій Сагайдак. 22 роки. Молодий, але надзвичайно талановитий захисник, який був лідером дублю «Карпат», а згодом навіть кілька разів з’явився у складі одеського «Чорноморця». Крім того, залучався до збірної України (U-16, U-18), провів 22 матчі, забив 2 м’ячі.

Олександр Бут. 25 років. Перебуває у складі «Прикарпаття» з 2004 року. Та з’являється на полі вкрай рідко, переважно гріючи лавку запасних.

Півзахисники

Іка Мепорія. 22 роки. Цей українець грузинського походження минулого сезону кілька разів виходив на поле у складі першолігового «Нафтовика-Укрнафти». Та найцікавіше у його кар’єрі було перед цим. Він пробував сили у київському «Динамо», а пізніше три роки виступав за команди столичного «Арсеналу».

Олег Веприк. 28 років. Цей півзахисник добре знайомий нечисельним вболівальникам «Прикарпаття». Грав ще за франківський «Спартак», потім виступав за «Кримтеплицю», був одним із лідерів аматорських «Карпат» з Коломиї. У цьому сезоні відзначився реалізованим пенальті у ворота «Украгрокому».

Михайло Ткачук. 25 років. Як і Веприк, цей хавбек перейшов до «Прикарпаття» з коломийських «Карпат».

Юрій Іванишин. 25 років. Виступає за івано-франківський клуб з далекого 2004 року. Останні два роки грав у майже 30 матчах за сезон.

Володимир Боришкевич. 24 роки. Ще у 2010 році він пішов з «Прикарпаття» у «Динамо», де стабільно грав за другу команду, але не більше.

Олександр Микуляк. 34 роки. Грає в Івано-Франківську ще з часів «Спартака» і щороку показує себе добротним виконавцем.

Михайло Чопик. 24 роки. Вдруге перейшов у «профі» з івано-франківського «Тепловика». До того грав за яремчанські «Карпати» та івано-франківський «Спартак».

Олексій Притуляк. 22 роки. У свої роки цей форвард вже встиг приміряти футболки сімферопольської «Таврії» та донецького «Шахтаря», а до «Прикарпаття» перейшов зі стрийської «Скали».

Олександр Завершенюк. 22 роки. Вихованець київського футболу пробував свої сили в «Динамо-3», дублі «Арсеналу», грав навіть у нижчих лігах Німеччини, та повер­нувся до України.

Віталій Єжов. 20 років. Найсвіжіша дозаявка «Прикарпаття» (4 серпня). З далекого 2002 року він виступав у чемпіонаті ДЮФЛ за івано-франківські «Спартак» та «Прикарпаття».

Нападники

Ростислав Дяків. 20 років. Вихованець коломийського футболу, який має досвід виступів за дублюючий склад криворізького «Кривбасу». Минулого сезону чотири рази з’явився на полі навіть в основі. Один з тих матчів був проти донецького «Шахтаря» у Кубку України.

Артур Сірик. 22 роки. Цей молодий форвард починав кар’єру в структурі ФК «Харків», де грав до 2009 року. Потім виступав за маріупольський «Іллічівець» та ФК «Полтава».

Олексій Омельченко. 22 роки. Ще один представник львівської школи «Карпат». За місцевий дубль почав виступати у 2006 році.

Андрій Олійник. 28 років. Найкраще себе проявив у яремчанських «Карпатах», а цей рік починав у аматорському ФК «Гвіздець».

Андрій Нестерук. 33 роки. Досвідчений нападник, який був доволі результативним у складі івано-фран­ківського «Тепловика».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.