Спорт Фото

Прикарпатські енергетики перемогли у корпоративному забігу на Frankivsk Half Marathon (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську 24 вересня відбувся четвертий Frankivsk Half Marathon. Чемпіоном у корпоративному забігу на 21 км стала команда АТ «Прикарпаттяобленерго».

Команда енергокомпанії у складі Віталія Дрислюка, Назарія Андрійчука, Сергія Ковбаса та Руслана Мехіна не лише стала кращою серед інших команд міста, а й побила свій власний минулорічний результат – рік тому енергетики посіли ІІІ місце.

«Цього року наша компанія вкотре була гідно представлена командою бігунів, – розповідає Ольга Тишко, голова профкому обленерго. – До речі, хороший приклад особистої участі в естафеті три роки тому дав саме голова правління АТ Олександр Бубен. Цьогоріч вперше ми також виступили у ролі волонтерів – формували стартові пакети, монтували «чіпи», допомагали у якості маршалів та на фінішній прямій. Окрема наша гордість – марафонці. Ми довго йшли до нашого золота у корпоративному забігу – естафеті, в якій виступають команди різних підприємств та організацій, коли 21 км ділиться на чотирьох учасників».

В цьому році у 10 забігах прийняли участь близько 1000 осіб, багато з них були не лише з інших міст, а й з інших країн. Основний маршрут — 21, 097 км, інші: 2, 5, 10 км, естафети й дитячі дистанції на 100, 500 і 1000 м.

Нагадаємо, перший півмарафон в Івано-Франківську відбувся 2014 року. Відтоді аудиторія заходу розширюється, додаючи щороку 25% нових учасників. Команда АТ «Прикарпаттяобленерго» є постійним учасником змагань з 2015 року. Цьогорічна перемога для команди є першою.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.