Спорт

Прикарпатець Роман Григорчук серед номінантів премії “Футбольні зірки-2020”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Національна премія “Футбольні зірки-2020” пройде в онлайн-форматі та відбудеться 15-го лютого.

Наразі УАФ оприлюднила номінантів категорії “Найкращий тренер чоловічої команди, що працює за кордоном”. До короткого списку номінації увійшли троє українських наставників – Юрій Вернидуб (“Шериф” Молдова), Роман Григорчук (“Шахтар” Білорусь) та Сергій Ребров (“Ференцварош” Угорщина), пише Sport.if.ua.

Юрій Вернидуб – людина, яка двічі визнавалася найкращим тренером нашої країни за версією «Футбольних зірок України». А зараз Юрій Миколайович претендує на перемогу в цій номінації як тренер білоруського «Шахтаря» із Солігорська, з яким він пропрацював більшу частину чемпіонського сезону. Зараз Юрій Вернидуб є головним тренером молдовського «Шерифу».

Роман Григорчук – тренер, який замінив Юрія Вернидуба на тренерському містку солігорського «Шахтаря» та довів клуб до чемпіонства, тим самим установивши унікальний рекорд. Роман Йосипович став першим українським тренером, якому вдалося завоювати чемпіонство у трьох різних країнах – Білорусі, Латвії та Казахстані.

Сергій Ребров – український спеціаліст, який минулого року вдруге став чемпіоном Угорщини та вивів «Ференцварош» до групового етапу Ліги чемпіонів уперше за 25 років.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.