Спорт

Прикарпатець Петро Шотурма – найкращий футзаліст України 2020 (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
15 лютого пройшла церемонія нагородження премії Футбольні зірки України 2020.

В номінації «Найкращий гравець із футзалу (чоловіки)» були представлені 3 футзалісти: Олександр Педяш («ХІТ» Київ), Михайло Зварич («Продексім» Херсон) і Петро Шотурма («Продексім» Херсон), пише Репортер з посиланням на АФЛУ.

За підсумками голосуання найкращим футзалістом 2020 року визнано гравця «Продексіму» і капітана національної збірної України Петра Шотурму. Нагадаємо, що це вже друга подібна нагорода для уродженця Івано-Франківська.

“Я щасливий отримати цю почесну футзальну нагороду. Для кожного із гравців цей титул – це бажання працювати ще краще та ще більше віддаватися своїй улюбленій роботі. Емоції радісні та позитивні. Зараз з командою перебуваю у Мадриді, Іспанія, де будемо відстоювати честь України в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти титулованого «Мовістар Інтеру». Зараз проходить інтенсивна підготовка до матчу, – розповідає Шотурма.- Хочеться висловити слова подяки перш за все батькам, які навіть коли нічого не виходило, допомагали у будь-якій ситуації; дружині, яка завжди радіє моїм перемогам і голам; першим тренерам, які почали мої кроки у футзалі – Володимиру Ярославовичу Слободяну та Івану Васильовичу Данилишину; друзям та гравцям, які втілили мою мрію. Всім дякую!

Минулий 2020 рік став надзвичайно насиченим для Петра Шотурми. За підсумками минулого сезону його визнали найкращим гравцем в  Екстралізі. Окрім того, Шотурму було призначено капітаном національної збірної.

Звичайно, до цього додамо й чемпіонство у складі херсонського «Продексіма». Уже з капітанською пов’язкою Петро відзначився двома голами в поєдинках національної збірної проти Молдови, а також продовжує демонструвати яскраву та результативну гру у Favbet Екстралізі та Лізі чемпіонів.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.