Спорт Фото

Пожежники-юніори з Франківщини вибороли першість на Всеукраїнських змаганнях (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У четвер, 31 березня на базі спортивно-оздоровчого комплексу Головного управління ДСНС України у Миколаївській області пройшов черговий день Всеукраїнських змагань з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях, в рамках якого учасники змагалися у виконанні вправ з підіймання по штурмовій драбині у вікно 4 поверху та подолання 100-метрової смуги з перешкодами, повідомляє ДСНС України у Миколаївській області.

DSC_0336

До теми: Пожежники Франківщини змагаються за першість на Всеукраїнських змаганнях (ФОТО)

Під час забігів спортсмени показали гарні результати, високий рівень підготовки, витримку та неабияку жагу до перемоги. Від старту і до самого фінішу юнаки та дорослі боролися за звання чемпіонів, кожен у своїй віковій категорії.

За підсумками чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях у категорії юнаки (юніори) у загальнокомандному заліку перемогу здобула збірна команда Івано-Франківська, другий щабель посіла команда Миколаївської області і на третій сходинці опинилися спортсмени з Вінниці.

DSC_0616

Так, за результатами забігів у виконанні вправи підіймання по штурмовій драбині у середній віковій групі перше місце здобув Сергій Данильченко з Івано-Франківська, друге– Владислав Троценко з Миколаївської області, третє – Дмитро Волох з Волині. Змагання між найстаршими спортсменами у виконанні даної вправи принесли перемогу Віктору Сергієнко з Миколаївщини, на друге і третє місця вибороли Даніїл Веселов  і Владислав  Блонський з Івано-Франківщини.

DSC_0399

У виконанні вправи з подолання 100-метрової смуги з перешкодами у категорії юнаки (молодшої вікової групи) перемогу виборов спортсмен Денис Грон з Вінниці, на другому місці опинився Сергій Горпенюк з Вінниці і третю сходинку зайняв Сергій Ковельник з Миколаївської області. У середній віковій групі найкраще подолав дистанцію Сергій Данильченко, Івано-Франківськ,  Ілля Мордась з Волині зайняв другу сходинку і на третьому місці опинився Владислав Троценко з Миколаївщини.

DSC_0417

Перегони між старшими у категорії юнаки принесли перемогу спортсмену з Івано-Франківська – Владиславу Блонському, друге і третє місця  посіли Ігор Івасиков   і Віктор Сергієнко з Миколаївщини.

Всі учасники отримали цінні подарунки від організаторів змагань, медалі та дипломи.

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.