Спорт

Понад чотири сотні спортсменів зібрав Міжнародний турнір з настільного тенісу “Кубок Карпат”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Понад 4 сотні спортсменів зібрав Міжнародний турнір з настільного тенісу “Кубок Карпат”. Упродовж трьох днів в Івано-Франківську спортивну першість виборювали учасники з усієї України та близького зарубіжжя. Тенісисти змагалися у 17-ти вікових категоріях, інформує Вежа.

теніс

Добрі результати щороку демонструють івано-франківські спортсмени. Не підвели спортивні навички і Богдана Сінкевича. 16-літній юнак – неодноразовий призер Міжнародних змагань з настільного тенісу. Каже, попри високу конкуренцію, зумів захистити звання чемпіона в рідному місті.

Чи не для кожного тенісиста – спорт не просто хоббі чи професія. Насамперед це – спосіб життя. А на таких турнірах, кажуть гості змагань, мають змогу випробувати власні спортивні сили із гідними суперниками.

15-ий Міжнародний турнір з настільного тенісу “Кубок Карпат” відбувається за підтримки міського голови Івано-Франківська . Щороку його учасники отримують новий спортивний досвід та налагоджують дружні відносини між спортсменами України та зарубіжних країн.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.