Спорт

Понад 350 школярів візьмуть участь у Кубку НФК “Ураган”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Днями, відбулось жеребкування четвертого за ліком футзального турніру серед школярів – Кубка НФК “Ураган”. У змаганнях візьмуть участь команди 30 шкіл, в яких гратимуть понад 350 дітей, повідомляє sport.if.ua.

scup14draw3

Цьогорічний Кубок матиме кілька відмінностей порівняно із попередніми розіграшами. Насамперед із назви змагань з цього сезону зникає прізвище ініціатора турніру президента “Урагану” Олександра Бубена. За його словами, тепер своє ім’я кубкові може дати партнер, який буде зацікавлений підтримувати дитячий футзал.

Учасників змагань поділили на вісім груп: по чотири колективи у шести групах та по три – у двох. Серед них були і сіяні, які відразу очолили групи.  Після групового етапу по дві команди вийдуть до плей-оф, а решта змагатиметься за Малий Кубок, партнером якого цьогоріч виступає “Укрексімбанк”.

Спортивний директор “Урагану” і голова оргкомітету змагань Роман Ярий повідомив, що Асоціація міні-футболу України прийняла рішення з цього року включити турнір до свого переліку спортивно-масових заходів. У свою чергу Олександр Бубен зазначив, що АМФУ може використати досвід Івано-Франківська в організації всеукраїнських шкільних змагань.

Офіційне відкриття турніру відбудеться 3 листопада матчем за Суперкубок, в якому гратимуть минулорічні фіналісти – ЗШ №18 і ЗШ №28.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.