Спорт

Підсумки другого дня футбольного турніру пам’яті Богдана Дебенка у Франківську

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Франківську продовжуються футбольні дні. СДЮСШОР «Прикарпаття-1» та «Буковина» зіграють у фіналі традиційного футбольного турніру пам’яті Богдана Дебенка.

Другий день в Івано-Франківську триває юнацький футбольний турнір присв’ячений пам’яті відомого на Прикарпатті футболіста та тренера – Богдана Дебенка. За результатами ігор у групах визначились усі команди, які зіграють заключні та вирішальні матчі на турнірі.

У матчі за третє місце зустрінеться київський «Атлет» та ФК «Львів», які у своїх групах посіли другі місця. Початок матчу о 10-00 на стадіоні «Гірка». А ось у фінальному матчі зустрінуться івано-франківське «Прикарпаття -1» та чернівецька «Буковина», які стали переможцями у своїх групах, здобувши по три перемоги.

Івано-франківці перемогли київський «Атлет» -3:1, львівську «Галичину» -6:2 та земляків із ДЮСШ-3 – 2:1. Буковинці в свою чергу перемогли івано-франківську «Ніку-05» – 10:0, ФК «Львів» -6:0 та другу команду СДЮСШОР «Прикарпаття-2» -4:0.

На завершенні фінального матчу, який розпочнеться о 11:20 на стадіоні «Гірка», відбудеться нагородження переможців, призерів та лауреатів п’ятого традиційного футбольного турніру пам’яті Богдана Дебенка.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.