Світ Спорт

Паралімпієць з Франківщини ввійшов до 16 найсильніших у настільному тенісі

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Тисмениччанин Василь Петрунів на Паралімпіаді в Ріо представляє Україну в настільному тенісі. Як розповів “Репортеру” тренер паралімпійця Василь Кушнір, Петрунів подолав груповий етап і вийшов у 16-ку сильніших у третьому класі. Однак, за вихід у 8 у важкій боротьбі програв 4-тій ракетці світу французу Мер’єну Флорану з рахунком 2-3.

28962108583_a41372cb09_z

За два дні Василь Петрунів  боротиметься за перемогу в командних іграх. Василь Петрунів і його партнер Олександ Єзик з Харкова – перші в історії українського настільного тенісу спортсмени-візочники, які вибороли ліцензію на участь в Паралімпіаді.

Цього року на Паралімпіаді Україну представляють 172 спортсмени з України – найбільша в історії українського паралімпійського спорту національна паралімпійська збірна команда України.

ХV літні Паралімпійські ігри проходять в Ріо-де-Жанейро з 7 вересня по 18 вересня. Українські паралімпійці в перший день Ігор у Ріо вибороли 9 медалей. А українська дзюдоїстка Інна Черняк здобула золоту медаль в категорії 57 кг на Паралімпійських іграх-2016 у Бразилії.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.