Спорт Фото

Новий тренер та баскетболісти з Америки: Дроздов розповів про склад та завдання “Говерли” на сезон

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У вівторок, 3 листопада, директор баскетбольного клубу “Говерла” Андрій Дроздов розповів про оновлений склад команди та окреслив основні завдання на найближчий сезон 2015-2016 років.

12188724_522277971282545_953376084_n

У новий сезон “Говерла” вступає і з новим тренером – Павлом Піскарьовим. Крім того, кольори іванофранківців захищатимуть два американці: Данте Вільямс і Віктор Люльдюрай під номером 1 і 5 відповідно. Також у команді гратимуть двоє місцевих гравців – Дмитро Неволін і Андрій Калашніков.

До теми. Франківська “Говерла” купила американського баскетболіста Данте Вільямса.

“У нас молода команда, яка тренується всього чотири тижні. Це, звісно, мало. Але “Говерла” тільки формується, – каже Андрій Дроздов. – Нам треба почекати 1-3 роки, поки виростуть найкращі вихованці нашої академії”.

Основна задача команди, каже Дроздов, достойно виступити в регулярному сезоні Суперліги та виграти якомога більше поєдинків.

Нагадаємо, що “Говерла” розпочне сезон у Суперлізі 8 листопада з дербі проти львівської “Галичини”. На домашньому паркеті франківці зіграють 13 і 15 листопада проти “Дніпра” та київського “Будівельника”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.