Спорт

Нокаут замовляли?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 7 липня, у столиці Швейцарії Берні Володимир Кличко переміг 40-річного американця Тоні Томпсона та відстояв свої чемпіонські звання. Заокеанський боксер вже вдруге бився з Кличком-молодшим, сподіваючись взяти реванш за попередню поразку, проте знову програв нокаутом.

Вже з третього раунду Томпсон регулярно почав пропускати удари Кличка. За 19 секунд до кінця п’ятого раунду американець опинився у нокдауні. А в шостому раунді бій став схожим на побиття. Кличку вистачило кількох попадань, аби суперник знову впав. Томпсон зумів таки піднятися на ноги до кінця відліку судді, але його непевні спроби зберегти рівновагу не залишили рефері вибору — він припинив поєдинок.

Цікаво, що завдяки цьому поєдинку врятувався від банкрутства один із платних британських телеканалів Box Nation, цілком присвячений боксу. В той час, як його засмучене керівництво готувало відповідні документи, їм довелося вирішувати іншу, значно приємнішу, проблему — несподіваний наплив охочих оформити передплату на перегляд каналу.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.