Спорт

Ніхто не хоче нічиєї. У матчі Україна-Хорватія букмекери надають перевагу гостям

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У понеділок, 9 жовтня, на НСК «Олімпійський», у Києві, збірна України з футболу прийматиме команду Хорватії. Гра відбудеться у рамках відбіркового циклу до чемпіонату світу 2018.

Після дев’яти турів обидві команди мають по 17 очок. У збірної Ісландії — 19, і вона вдома приймає аутсайдера групи команду Косова. У перемозі ісландців майже ніхто не сумнівається. Скоріш за все, вони займуть перше місце у групі І. А за друге якраз і боротимуться українці з хорватами.

Збірній України наразі потрібна лише перемога. Нічия небезпечна і для хорватської команди…

Букмекери надають невелику перевагу хорватам. Ставки на перемогу України — 2,67-2,90, Хорватії — 2,46-2,60, на нічию — 3,30-3,60.

У неділю, 8 жовтня, обидві збірні провели передостаннє тренування на полі НСК «Олімпійський». Тренери Андрій Шевченко й Анте Чачич на прес-конференції запевнили, що їхні команди боротимуться лише за перемогу.

До цього матчу збірні грали шість разів. Дві перемоги в активі хорватів, тричі грали внічию, один раз перемогли українці. На своєму полі збірна України хорватам не програвала, а виграла теж у Києві, у 1996 році.

На «Олімпійському» очікують аншлагу. Квитки коштують від 90 до 500 грн.

Матч обслуговуватиме бригада арбітрів із Німеччини на чолі з Феліксом Бриком.

Гра почнеться о 21:45. На ТБ його показиватимуть телеканали «Україна» і «Футбол 1».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.