Спорт

Назар Павлів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Цього тижня «Репортер» відзначає івано-франківського спортсмена Назара Павліва. У суботу, 16 липня, він відправився до Вигоди Долинського району, щоби вкотре показати неймовірні можливості людини. Богатир за одну хвилину зрушив з місця та потягнув майже на 13 метрів «Карпатський трамвай» (тепловоз, два вагони, відкрита платформа, десь з чотири десятки пасажирів) загальною вагою 45 тонн.

За своєю основною спортивною спеціалізацією Павлів є штовхальником ядра. Як він розповів «Репортеру», днями через брак фінансування його не взяли на Кубок України з легкої атлетики у Криму. Але Назар не дуже розчарувався та вирішив вкотре спробувати свої сили у богатирській справі. Тим паче, що зустрів підтримку керівництва «Карпатського трамваю». Так, за словами незмінного «трамвайного екскурсовода» Любомира Яцківа, відтепер до його розповідей українським та закордонним туристам додасться і історія цього рекорду.

Це вже не перше подібне досягнення Павліва. У вересні минулого року вони разом з Романом Шмигельським протягнули на 30 метрів 15-тонний винищувач на військовому аеродромі Івано-Франківська. А з потягом Назар справився самотужки.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.