Спорт

Назар Павлів: богатир з Прикарпаття

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Уже вкотре ми відзначаємо в нашій постійній рубриці прикарпатського богатиря Назара Павліва. Бо ж є за що — він не втомлюється дивувати своєю силою.

Так, 10 березня стартував четвертий сезон телешоу «Україна має талант». І на першому кастингу, який, до речі, відбувався в Донецьку, Павлів, з поміж інших учасників, чи не найбільше вразив і суддів, і глядачів.

Назар зрушив з місця і протягнув два автобуси «Еталон» загальною вагою 11 тон. Але цього йому виявилося замало. Він запросив усіх охочих зі знімального майданчика сісти у ці автобуси. І знову протягнув обидва «Еталони», які з пасажирами заважили 21 тонну.

Після такого результату у суддів шоу просто не лишалося вибору — три захоплених «так». У відповідь Павлів вигукнув «Слава Україні!».

Нагадаємо, що Назар Павлів вже має добре практику тягати за собою важкий транспорт. Так, минулого літа він зрушив з місця Карпатський трамвай. Цікаво, що він далі надумає тягати? Помріємо… Було б добре, якби колись Павлів завантажив до автобуса (потягу, баржі) хоча б найяскравіших представників української (можна декого і з місцевої) влади та відтягнув їх кудись у чисту блакитну далечінь. Ото був би талант!

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.