Спорт

Найкращі готуються до плей-офф

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 15 грудня, відбувся шостий ігровий день шкільного футзального турніру Кубок Президента НФК «Ураган» Олександра Бубена. Стали відомі учасники основного етапу турніру, а це 16 команд, по дві найкращі з восьми груп.

Лише п’ять із них поки що мають стовідсотковий результат — три матчі, три перемоги. Це школи № 18, 5, 26, 19 і 24.


 Третьокласник школи № 19 Михайло Хромей за два матчі «наколотив» 11 голів

Школа № 19, яка перемогла у першому Кубку, не здає своїх позицій і цього разу. Вчитель фізвиховання Ярослав Качур каже, що команда, звісно, поповнилася новими виконавцями, проте завдання перед хлопчаками стоять найвищі. До фаворитів підтягнулися й інші команди. Найкращу різницю забитих-пропущених голів має школа № 5 — 18-5.

Суботні матчі стали останніми для Кубка цього року. Стадія плей-офф розпочнеться 9 лютого. Кожне з протистоянь на цьому етапі відбуватиметься у два матчі. Це зроблено, аби зменшити вплив фарту. Якщо одну гру ще можна виграти «випадково», то з двома матчами таке вже не пройде. У разі нічийного результату за підсумками двох матчів командам додадуть ще один тайм на п’ять хвилин і за потреби — серію пенальті.


 Воротар школи-інтернату № 1 Дмитро Барабанов за один матч забив суперникам два голи

Набирають обертів і творчі конкурси на Кубку Олександра Бубена. Найактивнішими групами підтримки є черлідери шкіл № 24, 13, 26 та гімназії № 2. Танцюристи 24 школи отримали приз кращої групи тижня вже два рази. Долучилися до конкурсу школи № 5, 6. Є сподівання, що з початком стадії плей-офф до підтримки своїх футболістів долучаться й інші школи-учасниці.

Крім цього, на Кубку оголосили конкурси на прапор і гімн турніру. Триває і конкурс есе «Ураган» — це наш погляд у майбутнє». Якраз за зимову перерву творча молодь має можливість подумати над цікавими ідеями.

За словами спортивного директора НФК «Ураган» Романа Ярого, під час перерви у турнірі шкільним командам буде не до відпочинку. Тренери ДЮСШ «Ураган» збираються провести з кожною з команд по кілька додаткових тренувань, аби юні футзалісти підвищили свій рівень перед основним етапом. Тож у лютому боротьба на майданчику обіцяє бути ще цікавішою.

До теми

1 / 8 фіналу Кубка Олександра Бубена

До плей-офф з кожної групи вийшли по дві кращі команди.

Група А. ЗШ № 11, гімназія № 2.

Група В. ЗШ № 18, українська гімназія № 1.

Група С. СШ № 5, ЗШ № 13.

Група D. ЗШ № 12, Угорницька ЗШ.

Група E. ЗШ № 26, ЗШ № 9.

Група F. ЗШ № 19, ЗШ № 6.

Група G. ЗШ № 24, ЗШІ № 1.

Група H. ЗШ № 22, ЗШЛ № 23.

Кращі бомбардири

Попри те, що кожна з команд у груповому етапі зіграла лише три матчі, серед юних футболістів вже з’явилися бомбардири, які забили понад 10 голів. Наразі гольова «трійка» виглядає так:

Василь Голендир (ЗШ № 13) — 15 голів

Владислав Ткачик (СШ № 5) — 13 голів

Михайло Хромей (ЗШ № 19) — 11 голів

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.