Світ Спорт

Національна збірна України у Кракові зустрінеться з командою Косово

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В неділю, 9 жовтня, в Кракові, на стадіоні «Краковія», національна збірна команда України проведе свій третій матч відбіркового циклу в групі І до чемпіонату Світу – 2018. Суперником команди Андрія Шевченка буде збірна команда Косово.

123

Згідно з календарем відбіркового турніру, це матч мав би відбутися на території України, але оскільки наша держава ще не визнала незалежності Косово, матч відбудеться на нейтральній території, в Польщі, на одному із найстаріших стадіонів країни «Краковія» ім. Юзефа Пілсудського, який приймає змагання найвищого дивізіону країни.

Наразі, після двох зіграних турів наша збірна здобула два залікових очки і розділила 3-4 місце із турками. На чолі турнірної турнірної таблиці в нашій групі хорватська та ісландська збірні, які мають в своєму доробку 4 очки.

Український вболівальник сподівається на успішне завершення гри, в якій «жовто-синя» дружина має перемагати свого суперника та здобути першу перемогу у відборі до чемпіона Світу – 2018. Цією перемогою, наша збірна може завершити свій «антирекорд» – 6 офіційних матчів без перемог. В останнє «жовто-синя» дружина відчувала смак перемоги, у Львові, коли перемогла збірну Словенії – 14 листопада минулого року.

14207820_1658689724444672_2502796589669475180_o

Також слід відзначити, що збірна Косово не відноситься до фаворитів чи середняків європейського футболу. Косово можна сміливо віднести то так званих «карликових» футбольних країн Старого континенту. Якщо порівняти показник матчів нашої збірної проти команд-«карликів» (Андорра, Фарери, Сан-Марино, Люксембург), то статистика буде наступною: 11 матчів, 11 перемог, різниця м΄ячів 50-0.

Матч між національними збірними командами України та Косово буде обслуговувати арбітр зі Нідерландів Кевін Блом. Переглянути матч в прямому ефірі та стати свідком першої перемоги Андрія Шевченка на посту головного тренера головної команди країни можна буде в 19-00 на телеканалах Україна та Футбол-1.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.