Спорт Фото

“На жаль, футбольної команди, яка б виступала достойно, Франківськ не має”, – Верес на семінарі по спорту

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У середу, 30 вересня, у приміщенні міської ради відбулось відкриття семінару “Роль та можливості осередків фізкультурно-спортивного руху в органах місцевого самоврядування. Досвід роботи Івано-Франківської міської ради”.

gUp3fBeDOUc

Гості з Вінничини, Миколаївщини, Житомирщини, Запоріжжя, Волині та інших областей завітали до Івано-Франківська, щоб обмінятись досвідом та дізнатись про різні методи розвитку спорту.

Для учасників виступив вокальний ансамбль та тріо бандуристок. З привітальним словом виступив заступник міського голови Михайло Верес.

“Ми маємо успішну футзальну команду, розвиток регбі в нашому місті також на дуже високому рівні, але, на жаль, футбольної команди, яка б виступала достойно, Франківськ не має, – каже заступник мера. – Сподіваємось, що з наступного року це зміниться”.

Статистичні підрахунки озвучив Віталій Матешко.

“У місті розвивається понад 50 видів спорту. Функціонує 13 спортивних шкіл, в яких навчається близко 5400 учнів, – зазначив він. – Також ми маємо 10 басейнів, шість з яких знаходяться у загальноосвітніх школах. Усі діти 4 класів мають уроки плавання, це є важливим для нашого міста”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.