Спорт

На турнірі в Києві юні футболісти з Франківська взяли «срібло» (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Футболісти СДЮСШОР «Прикарпаття» 2007 р.н. вибороли срібні медалі на Кубку пам’яті тренерів-ветеранів ДЮСШ «Динамо» Київ, що відбувся минулого тижня в критому манежі навчально-тренувальної в Кончі-Заспі.

img_1240

Всього в турнірі взяли участь вісім команд з юнацьких спортивних шкіл. Серед них – харківський «Металіст», запорізький «Металург», одеський «Чорноморець», львівські «Карпати», ФК «Львів», «Прикарпаття» та дві команди київського «Динамо».

До теми. Юні футболісти з Івано-Франківська перемогли на груповій стадії львівські «Карпати» та другу команду київського «Динамо».

У заключному матчі групового турніру франківці програли одеському «Чорноморцю» – 2:3. Однак ця поразка не завадила вихованцям Ігоря Гогіля та Олександра Микуляка зіграти у фіналі турніру: у СДЮСШОР «Прикарпаття» був кращий показник забитих-пропущених.

У фіналі іванофранківці зійшлися з першою командою київського «Динамо» – 4:1 на користь господарів.

Єдиний м’яч у складі «Прикарпаття» забив Богдан Редушко, який став найкращим бомбардиром турніру (8 голів).

Третє місце на турнірі зайняли юні футболісти з Одеси, які в серії післяматчевих пенальті перемогли команду ФК «Львів» -2:1 (основний час 0:0).

До слова, кращим гравцем турніру визнали футболіста СДЮСШОР «Прикарпаття» Володимира Труша. Він отримав від легенди київського «Динамо» Володимира Мунтяна спеціальний приз кращому гравцеві.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.