Спорт

На Тлумаччині для юних футболістів проведуть турнір пам’яті Івана Краснецького

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У турнірі зіграють юні футболісти віком 12-13 років.

Фото: http://football.if.ua

8-10 червня 2017 року у селі Братківці Тисменицького району пройде сьомий футбольний турнір дитячих команд “Меморіал Івана Краснецького”.

Цьогоріч за головний приз і нагороди турніру змагатимуться вихованці спортивних шкіл з Івано-Франківська  – СДЮШОР “Прикарпаття”, ДЮФК “Ніка-05”, ДЮСШ №3, Тисменицького району – “Надія-Станіславів” Братківці, ДЮСШ Тисмениця, а також ДЮФК “Ігровець” Калуш, “Прикарпаття” Коломия, ДЮСШ Конотоп.

Урочисте відкриття змагань відбудеться у четвер, 8 червня, у четвер о 12:00 в селі Братківці Тисменицького району на стадіоні ім. Івана Краснецького. Там же на стадіоні середньої школи пройдуть поєдинки турніру: 8 червня – з 10:00; 9 червня – з 09:00.

Іван Краснецький – один із представників “золотого” покоління прикарпатських спартаківців, які на рубежі 1960-1970-х років минулого століття принесли гучну славу нашому футболу. Чималих успіхів він досяг також як тренер, підготувавши не один десяток гравців для професійних клубів. Добру пам’ять залишив про себе наставник в уболівальників тих міст і містечок з колективами яких він працював. Саме під його орудою івано-франківське “Прикарпаття” у 1991 році вибороло перепустку до вищої ліги чемпіонату незалежної України.

На вшанування світлої пам’яті нашого краянина, заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Івана Краснецького у 2011-му було започатковано футбольні змагання юних футболістів-вихованців спортивних шкіл. Такі турніри вже традиційно відбуваються на малій батьківщині Краснецького в селі Братківці. Так, в переддень першого турніру, в травні 2011 року, тамтешній стадіон “Колос” було названо іменем Івана Краснецького, а у 2015-му – фасад адмінбудинку спортивної арени прикрасила пам’ятна анотаційна дошка.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.