Спорт

На стадіоні “Рух” у Франківську запрацювала система поливу поля (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 27 жовтня, на міському центральному стадіоні «Рух» ввели в експлуатацію автоматичну систему поливу футбольного поля.

Роботи тривали близько двох тижнів. Виконувало їх ТзОВ «Промоснастка» із Дніпра, підприємство виграло тендер через Рrozorro. Вартість – 735 тис грн, усі кошти були виділені з міського бюджету Івано-Франківська.

Система автоматичного поливу поля включає в себе обладнання  відомої американської фірми  Hunter, що є світовим лідером у цій галузі. Якщо раніше на весь полив поля шлангами  витрачали близько 5-6 годин і в цьому брали участь 3-4 працівники стадіону, то тепер система робить це за 2-2,5 години.

«Приємно, що вперше в Івано-Франківську вдалося втілити раніше задумане, а саме –  провести всі  роботи зі встановлення автоматичного поливу поля, – каже директор стадіону «Рух» Володимир Ковалюк. – Загалом вся система поливу на стадіоні включає в себе водяний резервуар, систему управління, спеціальні трубопроводи і пристрої, які зможуть забезпечити своєчасний полив через рівні проміжки часу. Через дозування  води дощовиками  буде забезпечуватись зрошування газону. На території поля, яка сягає близько 7000 кв. м, встановлені 24 дощовики”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.