Спорт

На шкільному турнірі НФК «Ураган» у Франківську визначилися всі півфіналісти

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 11 березня, на Шкільному турнірі з футзалу на «Кубок міського голови та НФК «Ураган» завершився основний раунд. А це означає, що 29 шкіл-учасниць залишили позаду 5 ігрових турів та 56 поєдинків, які й визначили четвірки найсильніших команд у «Золотій», «Срібній» та «Бронзовій лізі Укрексімбанку». Які несподіванки приніс 5-й тур та як виборювалися останні перепустки у півфінал – розповідає прес-служба НФК «Ураган».

«Срібна ліга»

Українська гімназія №1 – ЗШ №9 – 3:3

Обидві команди зі старту включилися у гру, і докладали максимум зусиль, щоб повністю заволодіти ініціативою. Щоправда, Українська гімназія №1 розпочала із активнішого пресингу суперника, і з перших хвилини похизувалася гольовими нагодами. Однак, скориставшись помилкою свого візаві, ЗШ №9 на швидкій контратаці повела в рахунку – на 3-ій хвилині відзначився Богдан Редушко. Гімназисти досить швидко відігралися – за лічені миттєвості паритет встановив Роман Андрійчук, а до свистка на перерву дубль Андрія Кучера забезпечив Українській гімназії мінімальну перевагу. Другий тайм розпочався знову із швидкого гола, який знову забив Богдан Редушко, тож далі пристрастей на спортивному майданчику побільшало і команди продовжили гру агресивніше. На останніх хвилинах хет-трик Редушка зрівняв рахунок, а інтриги матчу додало те, що з фінальним свистком у ворота гімназистів залетів ще один м’яч, який таки не був зарахований арбітром. Таким чином – 3:3.

ЗШ №18 – ЗШ №12 – 5:0

Тільки-но вийшовши на спортивний майданчик школи відразу задали поєдинку швидкого темпу. Ще б пак! Обидві команди «вирішували», з якої позиції потраплять в наступний раунд, тож боротьба точилася на кожному клаптику майданчику. Першою біля воріт суперника опинилася ЗШ №12, але, не реалізувавши моменти, втратила ініціативу. Натомість, ЗШ №18 повністю скористалася нагодами, і вже до кінця першого тайму гарантувала собі комфортний результат – 3:0 – хет-трик на свій рахунок записав Владислав Калин. Після перерви на полі спокійніше не стало, обидві команди комбінували і докладали всіх зусиль, щоб «вразити« ворота свого візаві. Однак реалізувати гольові моменти вдалося тільки ЗШ №18, на останній хвилині гри голом відзначився Євген Бойко, а Владислав Калин оформив покер.

«Бронзова ліга Укрексімбанку»

ЗШ №26 – Школа-гімназія №3 – 2:6

Команди розпочали гру обережно, і суперники не поспішали до воріт одне одного, тож спершу боротьба точилася в центрі поля. Першою наважилася відкрити рахунок Школа-гімназія №3 – голом відзначився Арсен Мерена, однак ЗШ №26 відразу дала гольову відсіч – м’яч забив Владислав Фіцик. Далі гімназисти почали гру впевненіше і повністю перехопили ініціативу, тож раз за разом у воротах 26-ї школи опинився хет-трик від Назара Зінько. На перерву команди пішли за очевидної переваги Школи-гімназії №3 – 4:1. Друга 20-хвилинка теж видалася більш успішною для гімназистів – голами відзначилися Роман Гладюк і Богдан Ониськів. Натомість, на завершальних акордах матчу ЗШ №26 все-таки вдалося відіграти ще один м’ячі, який забив Владислав Фіцик.

На жаль, не обійшлося без прикростей – неявки команди ЗШ №13, тож Угорницькій ЗШ, якій зараховано технічну перемогу, довелося задовільнитись товариським матчем із ЗШ №12.

Отож, другий ігровий день 5-г туру визначив повний склад півфіналістів. До ЗШ №10, СШ №11, СШ №1, Гімназії №2, ЗШ №22, ЗШ №19, ЗШ №7, ЗШ №2 приєднуються ЗШ №18, ЗШ №12, Школа-гімназія №3 та Угорницька ЗШ. Вже наступної суботи, 18 березня, розпочинається чемпіонський етап – команди розіграють матчі 1/2 фіналу. Великий фінал – 21 березня!

«Бронзова ліга Укрексімбанку»

1А-2В Школа-гімназія №3 – ЗШ №2
1В-2А ЗШ №7 – Угорницька ЗШ

«Срібна ліга»

1А-2В ЗШ №22 – ЗШ №12
1В-2А ЗШ №18 – ЗШ №19

«Золота ліга»

1А-2В ЗШ №10 – Гімназія №2
1В-2А СШ №1 – СШ №11

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.