Спорт Фото

На Рогатинщині змагалися за Кубок України з мотокросу (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 4 червня, на Рогатинщині в селі Перенівка відбувся Кубок України з мотокросу. Позмагатися у доланні рогатинських схилів приїхали спортсмени з Прикарпаття, Львівщини, Тернопільщини, Закарпаття, Рівненщини.

Олег Крук майстер спорту з мотозмагань розповідає, що захоплюється мотокросом вже вісім років. Займався у спортивній секції, тренувався самостійно. За фахом Олег Крук конструктор. Бере активну участь у змаганнях як в Україні, так і за кордоном, пише ГК.

Спортсмен каже, що для мотокросу важлива витривалість, тому у спортзалі на велотренажерах тренують кардіосистему, м’язи. «Тренувань на мотоциклі замало. Спортсмен має бути всебічно розвинений. У цьому спорті пульс максимальний. У заїзді у спортсменів він 190 ударів за хвилину», – наголошує спортсмен.

У мотокросі важлива не тільки фізична підготовка спортсменів, а й готовність траси для змагань. Вона має бути добре розгорнута тракторами, ввечері та протягом змагань її зволожують за допомогою пожежної техніки.

Учасники задоволені підготовкою змагань у Рогатині. На Кубок прийшло багато вболівальників, погода також сприяла гарному відпочинку та роботі.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.