Спорт

На Прикарпатті провели для військових майстер-клас зі стрільби з лука

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Представники Відділення НОК України в Івано-Франківській області завітали до медичного реабілітаційного центру Міністерства внутрішніх справ України «Кремінці». Там вони провели майстер-клас зі стрільби з лука в рамках відзначення Олімпійського дня.

Військові випробували свої сили та вміння у новому виді спорту. Вони переконалися, що стрільба з лука є досить непростим, але цікавим видом спорту, йдеться на сайті олімпійського комітету.

На Прикарпатті провели для військовослужбовців майстер-клас зі стрільби з лука

З вітальними словами до учасників та гостей звернулися заслужений майстер спорту України, засновниця школи стрільби з лука в Івано-Франківську, президент Івано-Франківської міської федерації стрільби з лука, срібна призерка XXVII літніх Олімпійських Ігор 2000 року в Сіднеї Катерина Дубровіна та відповідальний секретар Відділення НОК України в Івано-Франківській області Олег Ковальчук.

Катерина Дубровіна детально розповіла присутнім про лук, стріли, мішені та правила змагань, зробила кілька показових пострілів та надала можливість всім охочим спробувати себе під її чітким контролем у ролі спортсмена-лучника.

Читайте: Реабілітація і розвиток спорту. У Франківську провели перший кубок зі стрільби з лука для професіоналів, військових та аматорів (ФОТО)

Ініціатива була спрямована на покращення стану військових, а також на підтримку їхнього процесу реабілітації.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.