Спорт Фото

На Кубку Підгір’я 2016 перемогли «Карпати» з Брошнів-Осади (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 20 березня, завершився футбольний турнір Кубок Підгір’я-2016, в якому взяли участь 8 команд. У фінальному матчі, що проходив у селі Підгір’я Богородчанського району, зустрілись івано-франківське МФК «Ніка-Івано-Франківськ» та «Карпати» із Брошнів-Осади.

DSC04232

У першому таймі численна армія вболівальників, які зібрались цього холодного дня  на стадіоні, забитих м’ячів у виконанні обох команд не побачили. Зате на на 47 хвилині другого матчу «карпатівець» Боришкевич бездоганно виконав штрафний удар, відкривши рахунок у фінальному матчі. Футболісти «Ніки-Івано-Франківськ»  відігрались  через 11 хвилин. Вихід «один на один» із воротарем представника команди Рожнятівщини – реалізув Слободян.

DSC04221

Ігорову ініціативу після забитого м’яча перехватили іванофранківці, але збільшити доробок забитих м’ячів у цьому фінальному матчі їм не вдалось. Натомість помилка захисної ланки у власному карному призвела до  призначення  у їх ворота 11-ти метрового, який бездогано виконав «карпатівець» Яворський. Отож, із рахунком 2:1 перемогли «Карпати» із Брошнева-Осади.

DSC04229

В матчі за третє місце «Оскар» із Підгір’я переміг ФК «Турка-Сандоліно» із Коломийщини –  2:0.

DSC04247 DSC04241

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.