Спорт

На Івано-Франківщині провели Всеукраїнський турнір з волейболу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Уже вп’яте на спортивних майданчиках села Долішнє Залуччя Снятинського району провели Всеукраїнський турнір з волейболу в знак пам’яті відомих волейболістів району, які проживали у селі – Дмитра Грицюка, Романа Воєвідка та Петра Кузенка, повідомляє прес-служба ІФОФВ.

Два дні 12-13 липня цього року проходили цікаві поєдинки, які зібрали велику кількість прихильників цього виду спорту. Мета турніру – пропаганда цього виду спорту на Прикарпатті та увіковічення пам’яті людей, які віддали багато років цій захоплюючій грі досягли добрих результатів.

Турнір зібрав багато цікавих команд з високим рівнем підготовки. До Залуччя приїхали: ВК “Вінниця”, ВК “Данівці” Хотинського району, команди Новоселиці Чернівецької області, Виноградного Тернопільської області, м. Галича, смт. Заболотова Снятинського району і команда господарів поля.

У кінцевому результаті володарем кубку стали господарі турніру, другою була команда Новоселиці, третьою молода, але перспективна команда Вінниці.

Переможцям і призерам вручили медалі, волейбольні м’ячі, книги про район і село, а також нагородили пам’ятними призами кращих гравців турніру. Були подарунки і від родини колишніх волейболістів.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.