Спорт Фото

На чемпіонаті Франківщини з волейболу визначили фіналістів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У спортивних залах Тлумача та Івано-Франківського національного медичного університету пройшли матчі четвертого туру чемпіонату області з волейболу серед чоловічих команд І ліги сезону 2014-2015 рр. За їхніми результатами визначилась фінальна четвірка команд, які продовжать боротьбу за нагороди турніру у змаганнях між собою за коловою системою у два тури, пише sport.if.ua

big_IMG_0316

В останні ігрові дні першого етапу першолігового чемпіонату області з волейболу найуспішніше виступив ВК “Нафтохімік” (Калуш). У трьох поєдинках, проведених у Тлумачі, калуські волейболісти здобули 8 очок з 9-ти можливих.

big_DSC_0394

Першого дня ВК “Нафтохімік” з рахунком 3:0 переміг команду з села Кутище, а другого дня з таким же рахунком обіграв івано-франківську команду “НТУНГ”, завдавши їй першої та єдиної поразки на першому етапі турніру, а також з рахунком 3:2 подолав команду “Підвербці”.

big_IMG_0324

Зігравши десять матчів з усіма своїми суперниками, ВК “Нафтохімік” набрав 25 очок та посів друге місце в підсумковій турнірній таблиці першого етапу чемпіонату області з волейболу серед чоловічих команд І ліги. Першу сходинку п’єдесталу зберегла за собою івано-франківська команда “НТУНГ” (27 очок), а третє і четверте місця посіли відповідно команди “Підвербці” (23 очки) та ВК “Університет” з Івано-Франківська (22 очки). Ці чотири колективи й розігруватимуть між собою медалі чемпіонату області з волейболу.

Відповідно до здобутків команд у першому етапі чемпіонату області з волейболу, у стартовій таблиці фінальної четвірки вони будуть розміщені в такому порядку: 1 місце – “НТУНГ” (3 очки), 2 місце – ВК “Нафтохімік” (2 очки), 3 місце – “Підвербці” (1 очко), 4 місце – ВК “Університет” (0 очок).

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.