Спорт

«Моноліт» знесло «Ураганом»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В рамках 18 туру Вищої футзальної ліги України в неділю, 13 березня, івано-франківський «Ураган» приймав харківський «Моноліт». Підопічні Сергія Гупаленка розгромили суперників з рахунком 7:2. Рахунок зустрічі першими відкрили гості. На дев’ятій хвилині відзначився Костянтин Сколотій. Та вже за дві хвилини рахунок зрівняв Євген Валенко. Попри свою результативність, матч запам’ятався брудною грою гостей. Вже на 16-й хвилині «Моноліт» заробив шостий фол. Але дабл-пенальті не реалізував Біро Жаде. З нічийним рахунком 1:1 команди пішли на перерву.

Після відпочинку «Ураган» активніше взявся до справи. Роман Кіндратів перед воротами суперника віддав на Сержао, а той замкнув пас – 2:1. На 26-й хвилині Сержао подарував глядачам футбольний делікатес, елегантно з флангу перекинувши воротаря «Моноліту» – 3:1.

На 31-й хвилині за нереалізований десятиметровий реабілітувався Біро Жаде. Він вдало замкнув простріл з флангу від Петра Шотурми. За хвилину гості знову вшосте сфолили. Цього разу дабл-пенальті пробивав Сержао, та м’яч полетів вище воріт. Лише Валентин Цвєлих, який вийшов у другому таймі, через дві хвилини майстерним ударом низом покарав харків’ян за сьомий фол.

За мить знову відзначився Цвєлих. Після довгої передачі Кирила Ципуна він прийняв м’яч на груди та ефектно з льоту відправив його в сітку – 6:1. Харків’янам таки вдалося забити ще один м’яч. Відзначився екс-ураганівець Едуард Кулик. Та останнє слово було за господарями. Цвєлих пройшов флангом, зібрав навколо себе кількох суперників з воротарем, витримав гросмейстерську паузу, віддав у розріз на Андрія Сімку, який спокійно забив у напівпорожні ворота – 7:2. «Ураган» продовжує лідирувати у регулярному чемпіонаті.

Матч з «Монолітом» був останньою домашньою грою «Урагану» перед плей-офф. Далі на Гупаленка і компанію чекають два виїзди: до Харкова проти «Локомотива» (19 березня) та до Львова проти «ТВД» (2 квітня).

Результати 18 туру: Кардинал-Рівне – ЛТК 6:1, Локомотив – Єнакієвець 2:1, Енергія-Тайм – Шахтар +:-.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.