Спорт

МФК «Тепловик-Прикарпаття» поступився ФК «Нікополь»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В суботу, 22 квітня, в рамках 26 туру чемпіонату Украіни серед команд другої ліги івано-франківці проводили матч в Нікополі із місцевим ФК “Нікополь”.
Команда прибула до районного центру Дніпропетровщини за пару годин до початку матчу. При цьому тренерський склад, на чолі з Володмиром Ковалюком зіштовхнувся із первинними кадровими проблемами. Через перебір карток пропустили матч Владислав Приймак та Володмир Боришкевич. А Василь Дербах та Василь Француз – травмовані.
Остап Вульчин – парирував два одинадцятиметорві удари на 80 та 90+2 хвилинах матчу в Нікополі
На 15 хвилині господарі відкрили рахунок. За хвилину до завершення першого тайму Ігор Худоб’як забив свій черговий м’яч у складі МФК.
Ігор Худоб’як з 21 забитим м’ячем очолює список кращих бомбардирів Другої ліги
На 65 хвилині господарі вдруге вразили ворота гостей. Під завісу матчу, господарі могли ще двічі збільшити рахунок у грі, але так і не змогли реалізувати одинадцятиметрові штрафні удари.
Наступний свій матч команда МФК “Тепловик- Прикарпаття” проведе наступної п’ятниці, 28 квітня. Суперником іванофранківців буде третя команда поточного чемпіонату “Кремінь” Кременчук. Початок матчу на МЦС “Рух” о 18-00
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.