Спорт Фото

Мер закликав франківців підтримати «Тепловик» у першому домашньому матчі

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У вівторок, 15 серпня, в прес-центрі  МЦС «Рух», відбулась прес-конференція з нагоди початку футбольного сезону та першого домашнього матчу МФК «Тепловик» в чемпіонаті України серед команд другої ліги сезону 2016/2017рр.

DSC05055

Міський голова Руслан Марцінків відзначив, що нарешті після чотирьох років, протягом яких в Івано-Франківську не було професійного футболу, спільними зусиллями влади та небайдужих людей, вдалося зробити перші кроки в поверненні футболу до міста, яке має славну футбольну історію.

Також він звернувся до вболівальників з проханням прийти та підтримати команду в першому домашньому матчі, який відбудеться в п’ятницю, 19 серпня, на МЦС «РУХ». Початок урочистого відкриття сезону о 17:30. За словами міського голови він сподівається, що стадіон буде заповнений вболівальниками.

DSC05043

Головний тренер команди Володимир Ковалюк визнав старт команди задовільним. Нагадаємо, вже зіграні три матчі, в яких «Тепловик» здобув одну перемогу, одну нічию та зазнав поразки. Також відзначив, що атмосфера в команді є позитивною та робочою. Футболісти, для більшості яких це перший старт на футбольному полі у професіональній команді, відносяться із старанням й бажанням досягти результату.

На запитання, чи планується до завершення трансферного вікна долучити нових футболістів у команду, відповів, що такий варіант не виключений. Один або два футболісти із нашого краю можуть поповнити лави команди, хоча кардинальних змін до зимової перерви тренерський штаб команди не планує здійснювати.

Гравець команди Ігор Худоб’як закликав вболівальників підтримати команду. А від імені футболістів він запевнив, що вони зроблять все, аби радувати івано-франківського вболівальника перемогами.

На запитання, чи планує він стати кращим бомбардиром чемпіонату в другій лізі поточного сезону, відповів  із посмішкою, що кожному футболісту притаманне бажання стати кращим, і він не є виключення.  Але головне для нього наразі – це тішити рідного вболівальника добротним футболом та перемогами.

На завершення прес-конференції головний тренер команди Володимир Ковалюк запросив вболівальників, представників місцевих ЗМІ, відвідати відкритте тренування команди,  напередодні першого домашнього матчу команди МФК « Тепловик», яке відбудеться в четвер,18 серпня, о 18:00 на МЦС «РУХ»

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.