Світ Спорт Фото

Матчі вищої ліги: юні франківські футболісти здобули дві перемоги (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Вже традиційно на минулих вихідних відбулися матчі чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд Вищої ліги.

untitled-5

Два представника Івано-Франківська, що представлені в найсильнішому чемпіонаті дитячо-юнацького футболу, СДЮСШОР «Прикарпаття» та ДЮФК «Ніка-05»,  здобули по одній перемозі та зазнали трьох поразок.

Команда СДЮСШОР «Прикарпаття»  2002р.н. впевнено переграла однолітків із «Буковини» – 2:0.

untitled

До речі, ця перемога стала другою поспіль для вихованців Петра Русака. У середу вони переграли «BRW-BIK» – 2:1.

Наразі команда СДЮСШОР «Прикарпаття» (U-15) є неофіційним лідером своєї школи за набраними очками до командного заліку у  поточному сезоні.  В команди  «Прикарпаття» 2002р.н. їх наразі  дев΄ять.

На жаль, жодного очка в поточному чемпіонаті  ще не здобула команда  Валентина Москвіна. Шість матчів та шість поразок. В неділю команда  СДЮСШОР (U-17) поступилась чернівчанам – 0:2.

untitled-2

Дві інші команди «Прикарпаття» свої матчі проводили у Львові із «Карпатами». Команда 2001р.н. зазнала нищівної поразки від львів΄ян –  0:7, а юнаки 2003 р.н. – 0:1, пропустивши м΄яча на останніх хвилинах матчу.

Команда ДЮФК «Ніка-05» 2000 р.н. в домашньому матчі в Ямниці  впевнено перемогли однолітків  із ужгородського СДЮСШОР – 3:0, а команда 2002р.н. поступилась представнику Закарпаття – 0:1.

untitled-3

Дві інші команди ДЮФК «Ніка-05»  2001 та 2003 років народження свої матчі проводили у Володимир-Волинському, де зазнали поразок від місцевого «BRW-BIK».

Слід також відзначити, що команда ДЮФК «Ніка-05» 2000 р.н., яку тренує Іван Лукань, наразі є єдиним представником Івано-Франківська, що не зазнала бодай жодної поразки в поточному чемпіонаті ДЮФЛ України серед команд Вищої ліги. У команди ДЮФК «Ніка-05» (U-17) –  три перемоги та дві нічиї.

untitled-4

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.