Спорт Фото

Матч франківців з одеситами таки відбудеться – стадіон «Рух» очистили від снігу (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 20 листопада, в Івано-Франківську відбудеться останній у цьому році офіційний матч команди Івано-Франківська. У 20 турі чемпіонату України серед команд другої ліги сезону 2016/2017рр. завітає «Реал-Фарма» із Одеси.

untitled

«Репортер» поцікавився ситуацією із станом футбольного поля та  МЦС «РУХ» напередодні матчу.

«Тиждень тому Західна Україна зіштовхнулось із негодою, яка принесла різке похолодання та багато снігу. Враховуючи ситуацію, 14 листопада МФК «Тепловик» направив письмове звернення до ПФЛ України із проханням перенести найближчий матч на наступний рік, – каже директор МЦС «РУХ» Володимир Ковалюк.  – Товщина снігу місцями сягала понад  30 см. До звернення додали відповідні світлини».

Пропозицію франківців у Києві не задовольнили. Якщо б матч не відбувся, то «Тепловику» зарахували б поразку.  Тож у вівторок працівники стадіону взялися розчищати футбольне поле та стадіон до недільного матчу із одеситами.

untitled-9

«Фактично стадіон прибирали від снігу цілий тиждень. На допомогу прийшли майже всі футболісти та тренерський склад  МФК «Тепловик». Також допомогли працівники СДЮСШОР «Прикарпаття» та численні вболівальники команди, – говорить тренер. – Допомогли керівництво ПНУ ім. В. Стефаника,  КП «Івано-Франківськводоекотехпром» та ДП «Івано-Франківський облавтодор». На сьогодні можна стверджувати, що із завданням ми впорались, поле та стадіон вже очищенні від снігу та льоду. Загалом із поля та трибун стадіону прибрали понад 7 тисяч кубометрів снігу. Залишається лише висловити велику подяку всім, хто долучився до очищення футбольного поля на МЦС «РУХ».

Матч між МФК «Тепловик» та «Реал-Фарма» відбудеться в неділю, 20 листопада, на МЦС «Рух». Початок гри о 14:00.

untitled-7

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.