Спорт Фото

Марта Бойчук з Прикарпаття здобула «бронзу» на змаганнях з кульової стрільби у Польщі

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У польському місті Білосток завершився щорічний турнір “Polish Open” з кульової стрільби. Цього року на турнір з’їхалися понад 500 стрільців. У складі збірної України виступала представниця Школи вищої спортивної майстерності Івано-Франківської області, майстриня спорту Марта Бойчук.

Програму змагань відкривала нова вправа – “мікс”, коли по 40 пострілів з відстані 10 м з пневматичного пістолету роблять представники чоловічої та жіночої збірної, а їхній результат сумується, повідомляє Sport.IF. У цій дисципліні Марта Бойчук виступала разом із Ігорем Солов’єм з Херсонщини. Вони набрали 755 очок, і їм забракло лише трьох пунктів, щоб кваліфікуватись до фіналу.

У другий день змагань наша спортсменка виконувала вправу ПП-2 у командному старті. Разом з Юлією Користильовою та Анастасією Бондарук прикарпатка посіла третє місце, поступившись господаркам турніру.

У третій день змагань в особистому старті у вправі ПП-2 Марта Бойчук набрала 378 очок, що дозволило кваліфікуватись до фіналу. Марта була єдиною представницею від України у фіналі вправи ПП-2, де посіла 8 місце. Вправи ПП-2 та мікс входять до програми Олімпійських Ігор. Ці змагання були одним з етапів відбору до чемпіонату Європи з пневматичної зброї 2018 року.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.