Спорт Фото

Кияни розпочали Лігу Чемпіонів УЄФА з домашньої поразки

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В присутності 35 137 глядачів, які вчора прийшли на НСК “Олімпійський”, українці стали свідками дебютної поразки київського “Динамо” в груповому етапі Ліги Чемпіонів УЄФА сезону 2016/2017рр.
untitled-2
Вже в дебюті матчу, а саме на першій хвилині зустічі, неймовірний удар майже з центральної частини поля Сидорчука міг завершитись взяттям воріт неапольців, але воротар гостей в останню мить зреагував та перевів м’яч на кутовий.
Але на 26 хвилині зустрічі киянам все ж вдалось відзначитись. З правого флангу атаки навісну передачу здійснив Андрій Ярмоленко, в один дотик Віталій Циганков головою спрямував м’яч в центральну частину штрафного майданчика гостей, де в один дотик Денис Гармаш просто “розстріляв” ворота Хосе Рейни. Рахунок в матчі став 1:0 на користь господарів поля.
На жаль рахунок, який влаштовував “динамівців” протримався всього 10 хвилин. Саме стільки часу вистачило італійцям, щоб зрівняти рахунок у матчі. Скориставшись помилкою Олександра Шовковського, поляк Мілік спочатку забив першого свого м’ яка у ворота киян, а на компенсованій хвилині арбітром до першого тайму, він же забив другий м’яч у ворота “динамівців”.
У другому таймі господарі поля фактично не змогли створити біля воріт гостей нічого такого, що б могло змінити рахунок у зустрічі та врятувати команду від домашньої поразки.
В підсумку італійці впевнено довели гру до своєї першої перемоги в поточній Лізі Чемпіонів УЄФА.
При цьому, на 68 хвилині матчу Сергій Сидорчук отримав друге попередження, що автоматично стало для нього червоною карткою, залишивши команду в меншості.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.