Спорт

Кубок НФК «Ураган»: у Франківську завершився третій тур змагань

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 11 лютого, на шкільному турнірі з футзалу на «Кубок міського голови та НФК» «Ураган» завершився третій тур основного етапу. У матчах команд «Срібної» та «Бронзової ліги Укрексімбанку» боротьби на спортивному майданчику було багато, а от хто таки зумів втримати перемогу – розповідає прес-служба НФК «Ураган».

«Срібна ліга»

ЗШ №12 – Українська гімназія №1 – 2:1
Команди, тільки вийшовши на майданчик, дали зрозуміти, що за перемогу будуть змагатися до кінця. Не дивно, що з перших і до останніх хвилин на кожному клаптику поля точилася запекла боротьби. Обидва суперника продемонстрували хорошу підготовки, тож, незважаючи на наявність нагод, підступитися до воріт одне одного було непросто, і дати лік голам вдалося тільки наприкінці першого тайму – на 10-ій хвилині Назарій Паньків забив на користь своєї ЗШ №12. Після перерви пристрасті не вщухли, а інтриги додалося, коли Назарій Волошин зрівняв рахунок. Однак фінальну крапку у протистоянні поставила таки ЗШ №12 – Данило Сороколіта наприкінці гри відіграв ще один м’яч.

ЗШ №9 – ЗШ №6 – 6:1
Обидві школи активно включилися в гру і розпочали з обопільних атак. Не змусили себе чекати й гольові моменти, якими зі старту похизувалися суперники. І вже на 3-ій хвилині Богдан Редушко “засмутив” ЗШ №6 першим голом, а за лічені миттєвості подвоїв перевагу 9-ї школи. Натомість, ЗШ №6 ніяк не вдавалося реалізувати свої нагоди, а ЗШ №9, скориставшись помилкою суперника, на перерву пішла із цілком комфортним результатом – 3:0. В другому таймі фаворит матчу повністю перейняв ініціативу і завдяки індивідуальним якостям Редушка не залишив 6-ій школі шансу. Тільки на фінальних акордах гри Станіслав Слободян “розмочив” рахунок, але гол Андрія Ціпуха та пінта Богдана Редушка забезпечили ЗШ №9 переможний підсумок – 6:1.

«Бронзова ліга Укрексімбанку»

Школа-гімназія №3 – ЗШ №13 – 4:0
Команди розпочали з “розвідки”, і не поспішали до воріт одне одного. Спершу розігрували “круглого” в центрі поля, і було помітно, що докладають максимум зусиль, щоб не помилитися і не дати супернику можливість повести в рахунку. Не дивно, що у першому таймі команди розіграли нульову нічию, проте варто відзначити, що футболісти все-таки мали небезпечні моменти біля воріт одне одного. Після перерви Школа-гімназія №3 активніше кинулася у вир атак, і почала пресингувати суперника, тож з початком другого тайму гімназисти відкрили рахунок – відзначився Арсен Мерена. Далі до товариша приєдналися Назарій Зінько та Денис Кальков, а завершився поєдинок дублем Назара Зінько, який і встановив підсумок гри – 4:0 на користь своєї Школи-гімназії №3.

Угорницька ЗШ – ЗШ №17 – 13:0
Школярі з Угорник відразу задали грі швидкого темпу, і показали, хто на полі господар. Тож ЗШ №17 довелося не легко, адже сповна відчули на собі міць боєздатного колективу, враховуючи ще й те, що через хворобу футзалістів грали у меншості. Тож Угорницькій ЗШ вдалося наколотити чимало – аж 13 голів, і варто сказати, що тримали суперника в напрузі до фінального свистка. Здорово поповнили свої бомбардирські скарбнички голеодори команди: пінту на свій рахунок записав Андрій Інгельський, по хет-трику оформили Максим Челяк та Роман Бойцан, голами відзначилися Олександр Дикун та Ігор Курган.

ЗШ №4 – ЗШ №8 – 0:3
Для команд групи “В” “Бронзової ліги” третій тур виявися заключним в основному раунді, і в даному квартеті школи мали останній шанс, щоб вибороти путівку в бажаний чемпіонський раунд. На жаль, для ЗШ №4 та ЗШ №8 ця гра стала останньою в шостому сезоні, тож матч, який розподілив команди на третю та четверту сходину турнірної таблиці учасниці провели спокійно. У першому таймі ЗШ №8 провела більше часу в атаці, що принесло свої дивіденди, – Назар Гриців відзначився голом. Після перерви ЗШ №8 почала гру активніше, і зуміла відіграти у ЗШ №4 ще два м’ячі, які на свій рахунок записав Володимир Боцюрко.

ЗШ №2 – ЗШ №7 – 2:4
Натомість, ЗШ №2 та ЗШ №7 влаштували справжній двобій за три очки. Попри те, що обидві школи минулими перемогами вже гарантували собі вихід у 1/2 фіналу, батл вівся за топову позицію. Зі старту суперники обмінювалися атаками та гострими моментами, але першій вдалося повести в рахунку ЗШ №7 – гол забив Степан Гобрей. За кілька хвилин Станіслав Гах закріпив успіх, тож на перерву команди пішли за переваги 7-ї школи – 2:0. В другому таймі пристрастей стало ще більше. Спершу хет-трик Стапана Гобрея наче гарантував ЗШ №7 комфортну перевагу, однак ЗШ №2 не втрачала надії. А інтриги додав дубль, який оформив Віталій Козенок, і скоротив розрив. Однак попри всі зусилля далі рахунок не змінився, таким чином – 4:2 на користь ЗШ №7.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.