Спорт

Кросівки Adidas Originals не залишать байдужим нікого

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Adidas використовує лише високоякісні матеріали для своїх кросівок, такі як шкіра. Уся продукція Adidas легко інтегруватиметься у ваш гардероб. Однак пам’ятайте, що за шкіряними кросівками потрібно доглядати належним чином, щоб вони залишалися у найкращому вигляді. Експерти радять регулярно наносити шкіряний захисний крем, щоб запобігти появі зносів та утворити захисний бар’єр проти води та бруду. Уникайте намокання шкіри і тримайте її подалі від тривалого впливу сонячного проміння та тепла.

Особливості Adidas Originals

У лінійці кросівок Adidas Originals взуття постійно вдосконалюється. Компанія SneakerStudio (https://sneakerstudio.com.ua/rus_m_Бренды_Бренды_A_adidas-Originals-832.html) пропонує кросівки Adidas Originals, в яких виразний вуличний стиль поєднується з вінтажною спортивною модою. Завдяки такими дизайнерами, як Джеремі Скотт, а також — безпомилковому динамічному діапазону, включаючи моделі Superstar та Tubular, кросівки Adidas Originals легко впізнати. Слідкуйте за яскравою графікою, сміливими кольоровими рішеннями та фірмовими стилями, такими як Gazelle, Stan Smith та NMD, дизайн яких відсилає до 40-80-х років.

Adidas Originals, дочірній лейбл спортивного гіганта, черпає натхнення з минулого бренду. В оригінальних колекціях, що охоплюють період з 40-х до 80-х років, відтворюються і переосмислюються класичні стилі. У них поєднуються вінтажне натхнення та міська естетика. Колекція, яку полюбляють зірки спорту та модельєри, включає Gazelle й Stan Smith. Кожна пара прикрашена логотипом Adidas у вигляді трилисника та трьома смугами.

Кросівки Adidas Originals Gazelle

Кросівки Gazelle, які з’явилися в 1968 році як тренувальне взуття, тепер є основним продуктом вуличної моди. Обтічний профіль з елегантним верхом із замші або шкіри виглядає універсально. Дизайн доповнено:

  • текстурованою шкіряною підошвою;
  • зручною м’якою устілкою;
  • фірмовим логотипом із золотої фольги.

Кросівки Adidas Originals Stan Smith

Названі на честь американського тенісиста, Stan Smith — це кросівки, які можна носити де завгодно. Гладкий шкіряний верх доповнено перфорованими деталями відповідно до оригінального стилю. Кольорові вставки на п’яті та язичку підкреслюють загальний дизайн.

Кросівки Adidas Originals Superstar

Superstar з простим силуетом — легкий варіант, який має круглий носок з класичною гумовою шапочкою. Мереживна планка в тон і контрастний язичок на підборах підкреслюють мінімалістичний дизайн, а рельєфний логотип та візерунок з трьох смуг додають автентичності.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.