Спорт

Кожній школі – по групі підтримки

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Дуже скоро Прикарпаття поповниться ще однією танцювальною студією. У п’ятницю, 22 жовтня, у Тисмениці, у приміщенні місцевої ЗОШ відбудеться відкриття студії спортивного танцю «Твій стиль». Ініціаторами відкриття школи є голова Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської федерації черліденгу груп підтримки спортивних команд Тетяна Бойчук та керівник групи підтримки народного футбольного клубу «Ураган» Наталія Тужеляк. Долучилося до проекту і ВАТ «Прикарпаттяобленерго».

Метою спортивного гуртка, за словами організаторів, є популяризація усіх видів танцю на Прикарпатті та залучення дітей до мистецтва і спорту. І звісно ж, популяризація здорового способу життя. Не менш важливо залучити до танцю і дітей із неблагополучних сімей, позбавлених батьківської опіки та дітей‑сиріт. Тому навчатися танцям, вони зможуть безкоштовно.

У школі дітей навчатимуть досвід­чені хореографи, лауреати та переможці численних кубків, чемпіонатів і конкурсів як в Україні, так і за її межами.

Також діти зможуть знайти себе у різних танцювальних напрямках. Опанувати навики бальної чи сучасної хореографії, естрадних танців й танцювальної аеробіки. Особливу увагу серед стилів, яких навчатимуть дітей, буде займати черліденг і чер-данс. Це дещо нові для нашого регіону хореографічні напрямки, але безперечно всім відомі з американських фільмів. Тому можна сподіватись, що ще цього навчального року в області з’явиться перша шкільна професійна група підтримки.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.