Спорт

Коломийські спортсмени просять допомогти назбирати гроші на участь у Чемпіонаті світу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Юні коломияни збирають кошти, щоб поїхати на змагання в Абу-Дабі. В ОАЕ відбудеться Чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА.

Четверо спортсменів Коломийської школи єдиноборств «GBROTEAM» – Іван Мариняк, Денис Гунда, Данило Гаврищук та Ірина Марценюк пройшли відбір та потрапили в національну збірну України. Цим вони здобули ліцензію на участь у Чемпіонаті світу, пише НТК.

На жаль, в час війни фінансування для спортсменів немає і кожен фінансує поїздку самостійно. А це, для кожного, мінімум – 1 500€.

Батьки і тренер просять підтримати талановитих коломийських спортсменів та кажуть, що вони готові до здобуття світового золота, щоб прославляти рідне місто, Прикарпаття та Україну загалом.

Допомогти можна за реквізитами:

Номер банки Монобанк
5375411206379849

Номер карти ПриватБанк
5168755433611940

Фінансування під час війни для спортсменів немає, – каже керівник школи єдиноборств Юрій Данищук. – Ми активно залучаємо меценатів та спонсорів, тож кожен спортсмен має оплачувати свою участь самостійно. Ми їдемо на чемпіонат світу не за участю, а за золотом. Ми хочемо прославити Україну, щоб український гімн гордо зазвучав на весь зал.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.