Спорт Фото

Керівництво франківської “Говерли” поділилося враженнями від виступу команди (ФОТОФАКТ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У вівторок, 15 березня, керівництво івано-франківського баскетбольного клубу “Говерла” поділилося враженнями від виступу команди у цьогорічному Чемпіонаті Суперліги.

12834771_569969636513378_47241582_n

Для “ведмедів” цей сезон став сьомим саме у Суперлізі, а всього за період існування клубу – 13-им. Зауважимо, що цього року франківці посіли п’яте місце у турнірній таблиці. У четвертьфінальній серії “зелено-жовті” поступилися кременчуцькому “Кременю” – 1:2 за сумою трьох поєдинків.

За словами директора клубу Андрія Дроздова, незважаючи на те, що команда формувалася за декілька тижнів до початку сезону, баскетболісти виступили досить непогано. Головне, каже, що протягом року в гравців не було серйозних травм.

“Щодо фінансування – то вже все більш-менш стає на своі місця. Є ще заборгованості по заробтніх платах місцевим вихованцям. Однак, вони незначні, ми з ними розрахуємося”, – запевняє Дроздов.

Головний тренер іванофранківців Павло Піскарьов, вважає, що молоді гравці, яких цього року в команді була рекордна кількість, гідно захистили кольори клубу.

“Наступного року теж будемо задіювати молодь”, – підсумував Піскарьов.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.